Benim Çilingir Başlarken Çalışmak

Wiki Article

İlginizi Çekebilir 1 Adana'da silahlı kavganın ortasında mütebaki zat dirimını yitirdi

"Mehabetli bir sarsıntı yaşadık ve doğru akrabalarımızdan kayıplarımız evet. Kayıplarımızın peşi sıra majör bir moral oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın kârine sarrafiyeladım.

Çilingir Servisi bapda kalmış olduğunızda sizlere 24 sayaç iş sunmaktadır, bapnızın arkasında yada muhtevaeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda kompetan çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve kaliteli iş vermekteyiz.

Azıcık hengâm sonrasında hoş bir meseleyeri açtık ve 3 yıla yaklaşan faaliyetimize devam ettik. Her şey çok uz uğrunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen oylumlu depremi yaşadık. 6 Şubat 2023'teki depremde maslahatyerimiz kilolu hasar aldı ve yıkıldı. Bu vetirete bile 1 yıla yaklaşan bir müddet yalnızca çilingir hizmetiyle maişet katkısızlamaya devam ettik. Peşi sıra konteyner iş yeri olanakımız oluştu ve yeni baştan düzenimizi kurduk."

Ustalık belgem mevcuttur anahtarcılık kilit onarım çilingir İşleri konstrüksiyonlır. Sıkıntısız Çilingir cazibe ve döşem fiilleri konstrüksiyonlır.

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı mezun anahtarcı olarak bakım sunmaktayız.

Mimarilacak olan meselein özelliğine gereğince belirlenen fiyatlar anahtarcıların ve görev düz müşterilerin doğrusu her dü cepheın pert görmemesi için hazırlanmaktadır.

Esenyurt Bina Bapsı Tamiri Esenyurt Yapı kapısı tamiri, kilit tamirı ve çelik kapı denetlememları konusunda destek alabileceğimiz çilingirlerin görev alanları bayağı koskocamantir.

Celik kapi acilir oto anahtari yapilir çelik sandık oto kapisi acilir Kilit degisimi yapilir Hidrolik otomat takilir

Lüp iç kapılarının kolu ve gobegi var yalnızca anahtarımı yok. Bunlara anahtar binalacak totalde 5 kapi var. Bir bile dis kapi kilidi komple göbekle müşterek değişçilikecek.

Baba Hakan Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 seneı geride bıraktığını, depremin ardından işlemletmeyi top kızlarına devrettiğini söyledi.

Denizli Deco Çelik Kapı tamiri ve tamirat merkezi olarak hevesli bir kol ve becerikli bir Çilingir kadro ile kapılarınızı son derece rafine ve titiz bir şekilde bünyeyor. Bapların yürekin parçalanmamış ihtimalleri […]

Firmamız ankara çankaya bölgesinde 1997 den bu tarafa iş vermekteyiz Oto çilingir Konut çilingir Kilit degişimi Kapı acma Oto yular anahtar ve kumanda inşaı Oto yitik anahtar özümlemeı Çankaya ve Mamak servisimiz vardır

Ata Kağan Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 seneı geride bıraktığını, depremin peşi sıra işlemletmeyi baştan aşağı kızlarına devrettiğini söyledi.

Report this wiki page